SVAKA ČAST: Monetize Ad u akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Kompanija koja teži tome da uskoro bude apsolutni lider u digitalnom marketingu na tržištu, čini sve potrebne korake ka ispunjenju tog cilja. U posljednje vrijeme rade žustro na isticanju kvaliteta svoje zajednice.

  • Društvo

  • 22. Jul. 2022  22. Jul. 2022

  • 0

U petak, 22.07. su u periodu od 9 do 13 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, te Crvenim križom općine Stari Grad Sarajevo, kompanija Monetize Ad uspješno je organizovala dobrovoljno darivanje krvi među svojim zaposlenima.

Učesnici/e su u prostorijama kompanije Monetize Ad imali/e priliku učestvovati u ovom izuzetno humanom i nesebičnom gestu koji je od velike važnosti za mnogobrojne medicinske poduhvate.

„S radošću možemo reći da su se naši zaposleni u velikom broju odazvali ovoj akciji. Neizmjerno smo ponosni što je naš tim pokazao socijalnu odgovornost prema članovima našeg društva u potrebi i svojim djelovanjem doprinijeli humanom gestu.  “ – saopštili su iz Odjela za odnose s javnošću Monetize Ad kompanije.

Osim toga, kompanije je već ranije započela saradnju s organizacijom Pomozi.ba, kako bi, prema njihovim riječima, tim uvijek imao predstavu o tome koliko je humanost važna, naročito za naš daljni razvoj i izgradnju zajednice.

„Vodimo računa o tome da zdravlje naših zaposlenih bude prioritet, značajan za razvoj i opstanak kompanije. S tim u vezi, poduzeli smo sve potrebne korake kako bi ova akcija prošla u najboljem redu, te smo svim dobrovoljnim darivaocima krvi omogućili kvalitetan tretman brzog oporavka i slobodan dan.Monetize Ad ekipa se planira i u budućnosti pozabaviti sličnim akcijama, kako bi povezala sve zaposlene sa zajedničkim ciljem. „ – naveli su iz kompanije Monetize ad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...