UGLEDNI KICKER DONOSI LOŠE VIJESTI: Ermin Bičakčić završio karijeru?

- Bičakčićev nastup od pet minuta protiv Borussije M'Ggladbach je bio simboličan, ali moguće je da je to zaista bio njegov posljednji nastup u karijeri - navodi Kicker.

  • Sport

  • 22. Jul. 2022  22. Jul. 2022

  • 0

Ermin Bičakčić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, nedavno je produžio ugovor sa Hoffenheimom, ali je pitanje da li će više igrati profesionalni fudbal.

Ovu vijest objavio je njemački Kicker, koji u tekstu o našem defanzivcu navodi kako je Zmaj u maju ove godine možda odigrao posljednje minute tokom igračke karijere.

- Bičakčićev nastup od pet minuta protiv Borussije M'Ggladbach je bio simboličan, ali moguće je da je to zaista bio njegov posljednji nastup u karijeri - navodi Kicker.

Tokom priprema Hoffenheima, Bičakčić je ponovo radio odvojeno od tima, jer su treneri uvijedli da još nije blizu nivoa potrebnog za rad u timu i nastupe. Preduga pauza odrazila se na reprezentativca BiH, koji daje sve da bude onaj stari.

- Nadamo se da će moći vratiti nekadašnju formu, ali moramo biti strpljivi - izjavio je za Kicker trener Andre Breitenreiter.

Nakon povrede ligamenata koljena na utakmici protiv Bayerna 17. septembra 2020. godine naš defanzivac je pauzirao više od 19 mjeseci.

Zaigrao je poslije tačno 594 dana puaze.

U dresu reprezentacije BiH odigrao je 35 utakmica i postigao tri gola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...