EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA ZORANA MARJANOVIĆA U TRENUTKU SPROVOĐENJA U CZ: "Ljudi, šta mi se ovo dešava"

Podsjetimo, Marjanović je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pjevačice Jelene Marjanović.

  • Hronika

  • 22. Jul. 2022  22. Jul. 2022

  • 0

Kurir objavljuje ekskluzivnu fotografiju trenutka kada Zorana Marjanovića izvode iz SUP-a u 29. novembra i sprovode u Centralni zatvor.

Marjanovića su iz SUP izveli inspektori koji su ga držali pod ruke na kojima je imao lisice i držao je samo jednu zelenu kesu sa svojim stvarima. Zoran je bio u crnoj majici, trenerci i patikama, sa očajnim izrazom lica.

Ovako zabrinut izraz na licu dugo nije imao, možda čak ni na dan kada je prijavio Jelenin nestanak na nasipu kod Borče.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, dok je čekao premještaj u CZ, Zoran je u SUP-u 29. novembar sve vrijeme plakao, na momente se drao:

- Ljudi, šta mi se ovo dešava?! Ovo su mi sve namjestili! - vikao je očajnički Marjanović.

Zoran Marjanović je, nakon što je uhapšen u porodičnoj kući u Borči, odveden u SUP u 29. novembra, a odatle je večeras prebačen u Centralni zatvor.

Podsjetimo, Marjanović je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pjevačice Jelene Marjanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...