NINA BADRIĆ UOČI NASTUPA U SPLITU: "Na Poljudu ću pjevati tek..." (FOTO)

Osim Nine, publiku će u Splitu na Fusion Festivalu zabavljati Doris Dragović (61), Gibonni (53),  Jelena Rozga (44), Tonči Huljić & Madre Badessa te brojni drugi najtraženiji hrvatski izvođači.

  • Estrada

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 1

"Radujem se nastupu, čula sam da će doći 25.000 ljudi, ne mogu opisati koliko sam sretna što ja otvaram subotnju večer festivala", ispričala je uoči nastupa Nina Badrić.

"Nema treme, jedino je prisutno posebno uzbuđenje da stanem konačno pred ljude", dodala je Nina.

"Izvanredan je osjećaj, jer ne znam gdje se na istom mjestu mogu čuti Gibonni, Rozga, Houra grupa, ali i mnogi drugi. Svima nam je gušt ovdje nastupati, publika je fantastična, pravo mjesto za nastup. Rekli su mi da ne smijem prekoračiti, ali bojim se da ću to učiniti barem 5 minuta. Volim Dalmaciju i ona mi je u krvi. Mene i ljude ovdje veže isti mentalitet",  rekla je Nina.

 24sata (Foto: Matea Zanić/24sata)

"Ljeto je jako radno, nisam se odmorila, ali ne kukam jer smo odmarali dvije godine. Cijenimo svaki nastup i vjerujem da je publika naučila drugim očima gledati nastupe", poručila je pjevačica i dodala:

"Nastup na Poljudu? Samo kada pustim brkove, jer samo je jedan Mišo", zaključila je Nina Badrić, navodi 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...