NEMA ODUSTAJANJA: Bruce Willis pokazao čudne plesne pokrete, pogledajte (VIDEO)

Usprkos teškoj dijagnozi zbog koje je početkom godine najavljeno kako se povlači iz svijeta glume, legendarni glumac ne odustaje duhom.

  • Show

  • 23. Jul. 2022  23. Jul. 2022

  • 0

Supruga holivudske legende Brucea Willisa podijelila je na Instagramu video na kojemu se vidi kako umirovljeni glumac pokušava plesati u društvu njihove kćeri Mabel Ray, koja se nije mogla suzdržati da ne prasne u smijeh. Da je duhovito i da bi to i javnost trebala vidjeti, očito je pomislila i Emma Heming Willis kada je objavila kratki clip koji je u rekordnom roku postao viralan.

Usprkos teškoj dijagnozi zbog koje je početkom godine najavljeno kako se povlači iz svijeta glume, legendarni glumac najpoznatiji po ulogama u filmovima Umri muški (1988.), Šesto čulo (1999.), Red (2010.) i Neslomljivi (2000.), kao i po ulozi u seriji Slučajni partneri -  trudi se sa svojom porodicom provoditi vrijeme u smijehu i zabavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...