UBIO MUŠKARCA KOJI JE MASTURBIRAO PRED KUPAČIMA: Dirao se posvuda, a onda su mu stigla tri metka...

Unatoč brzoj reakciji obližnjih kupača, žrtvi nije bilo pomoći.

  • Hronika

  • 25. Jul. 2022  25. Jul. 2022

  • 0

Na poznatoj nudističkoj plaži “La Mama” u predgrađu Lyona u subotu ujutro dogodio se krvavi incident kada je 70-godišnjak s tri hica na mjestu usmrtio 46-godišnjaka nakon kraćeg sukoba između dvojice muškaraca.

Unatoč brzoj reakciji obližnjih kupača, žrtvi nije bilo pomoći. Le Parisien piše kako se ubojica policiji predao bez pružanja otpora.

Francuski mediji pišu kako je ubijeni muškarac bio građanin Lyona koji se počeo “čudno” ponašati na plaži –  uznemiravao je kupače, prijetio je i počeo se samozadovoljavati ispred jedne starije gospođe, prenosi Le Parisien.

Nakon što je na mjesto događaja stigao stariji muškarac koji često boravi na plaži, uslijedio je verbalni sukob u kojem je stanovnik Lyona prozvao 70-godišnjaka i izazivao ga. On je nakon toga otišao po pištolj i s tri hica usmrtio 46-godišnjaka.

Mediji navode kako je ubojica profesionalni strijelac čije je oružje prethodno legalno nabavljeno i registrirano.

Plaža je zatvorena za kupače.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...