DENIS ZVIZDIĆ OBJAVIO DOBRU VIJEST: Gorivo bi uskoro moglo pojeftiniti za još pola marke

Riječ je o inicijativi koja se tiče privremenog ukidanja carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja. 

  • Vijesti

  • 26. Jul. 2022  

  • 0

Denis Zvizdić, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamenta BiH, oglasio se na svom Twitter nalogu gdje je sa domaćom javnošću podijelio vijest o njegovoj inicijativi, o kojoj je ranije govorio.

Riječ je o inicijativi koja se tiče privremenog ukidanja carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja. 

- Upravo je Komisija za vanjsku trgovinu i carine jednoglasno podržala moju inicijativu o privremenom ukidanju carinskih stopa za uvoz benzina, dizela i lož ulja. To u praksi znači pomoć građanima i privredi putem smanjenja cijena goriva do 0.50 KM po litru, rekao je Zvizdić.

Zvizdićeva poruka svakako može ohrabriti građane koji su nezadovoljni veoma visokim cijenama goriva, a da li će do ovog smanjenja doći u narednom periodu, preostaje nam da vidimo.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...