VJERUJETE LI NJEMU, ILI SVOJIM OČIMA: Pogledajte šta je Aleksandar Vučić objavio na Instagramu…

Republika Srbija ni gotovo četiri mjeseca nakon izbora nije dobila novu Vladu.

  • Regija

  • 27. Jul. 2022  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu populistički video spot koji najavljuje formiranje nove vlade Srbije.

- Naša vlada biće skrojena po mjeri naroda. Srbija će da čuva i svoje vrijednosti i neće da gasi svoja tradicionalna prijateljstva - navodi se u video snimku objavljenom na Instagramu.

Podsjetimo, u Srbiji se vodi oštra polemika oko činjenice da Vučić godinama ne odstupa s pozicije predsjednika SNS-a dok u isto vrijeme obnaša predsjedničku funkciju. Vučić je nekoliko puta obećao da će napustiti funkciju u stranci, ali je svaki put do sada obmanuo javnost.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...