U UDESU POGINULI ČLANOVI MUZIČKOG BENDA: Preticali vozilo ispred sebe, pa se zakucali u kamion

Dvojica muškaraca su nastradala dok su tri osobe zadobile teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 časova u mjestu Rasna na putu Požega - Užice kad se kombi u kom su se nalazili zakucao u kamion.

  • Hronika

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 1

Dvojica muškaraca su poginula, dok su tri osobe povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 13.30 dogodila u mjestu Rasna kod Požege.

Stradali i povrijeđeni putovali su u kombiju goronjomilanovačkih registarskih oznaka koji je na putu kroz Rasnu pokušao da pretekne vozilo ispred sebe, ali je u tom trenutku udario u kamion koji se svojom trakom kretao iz suprotnog pravca.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama kombijem koji je učestvovao u udesu putovao je jedan muzički sastav iz Gornjeg Milanovca.

"Večerašnji nastup u Čajetini je odložen zbog saobraćane nesreće koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama nastradalih", piše u objavi na Facebook stranici "Užice - oglasna tabla" što je podjelio i Sale Tropiko na svojoj Instagram stranici.

Koncert grupe "Tropiko bend" otkazan je zbog teške saobraćajne nesreće na putu Požega - Užice.

.

rinaFOTO: RINATropico BandFoto: Instagram printscreen/tropico_band

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...