BIDEN PONOVO IMA KORONU: Tek što je ozdravio test pokazao da je pozitivan

Bijela kuća je saopćila da je poslije novog testa u subotu ujutru prvi čovjek SAD-a opet pozitivan na Covid-19.

  • Svijet

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 0

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden i dalje ima koronu.

Bijela kuća je saopćila da je poslije novog testa u subotu ujutru prvi čovjek SAD-a opet pozitivan na Covid-19, nakon što se očigledno oporavio od virusa i bio negativan u utorak.

Bidenov ljekar je priznao da je vjerovatno pretrpio takozvanu "povratnu" infekciju, koja može da se desi kod pacijenata koji su u terapiji dobijali Pfizer antivirusnu pilulu, piše Russia today.

Bidenov pozitivan test objavio je ljekar Bijele kuće Kevin O’Connor, koji je naveo da je Biden bio negativan na testu svakog dana od utorka, ali da će ponovo ući u izolaciju nakon pozitivnog rezultata u subotu ujutro. Prije negativnog testa od utorka, Biden je pet dana radio u izolaciji u Bijeloj kući, dok je patio od blagih simptoma.

Njegov ljekar je rekao da ne osjeća nikakve simptome, ali da će biti u izolaciji u Bijeloj kući.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...