PREVEZENA U KLINIČKI CENTAR: Pozlilo predsjednici Skupštine Crne Gore Danijeli Đurović

Predsjednici Đurović se ukazuje ljekarska pomoć.

  • Regija

  • 30. Jul. 2022  30. Jul. 2022

  • 0

Predsjednici Skupštine Crne Gore Danijeli Đurović je pozlilo i prevezena je u Klinički centar Crne Gore. Prema saznjima Portala RTCG, u pitanju je premor. Predsjednici Đurović se ukazuje ljekarska pomoć.

S obzirom da je potpredsjednica Skupštine Crne Gore Branka Bošnjak u izolaciji, sjednica Skupštine je prekinuta, a nastavak se očekuje sutra.

Parlament večeras, između ostalog, trebao je da se izjasni o imenovanjima u Sudskom savjetu.

"Zbog različitih tumačenja u medijima, obavještavamo zainteresovanu javnost da je predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović danas tokom trajanja sjednice osjetila iscrpljenost i premor i da se trenutno nalazi na kliničkim ispitivanjima", saopšteno je iz Kabineta predsjednice Skupštine.

Kako navode, višednevne i višečasovne sjednice Skupštine uzrokovale su ovakav razvoj događaja.

"Očekujemo da se predsjednica Skupštine Danijela Đurović ubrzo vrati svojim redovnim obavezama", dodaje se u saopštenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...