VOJIN MIJATOVIĆ UPOZORAVA: "U oktobru se bira između rata i mira"

Ponovo će iste etnonacionalne politike dovesti stanje nacije na predratni nivo.

  • Politika

  • 31. Jul. 2022  31. Jul. 2022

  • 20

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS-A Vojin Mijatović oglasio se danas na društvenim mrežama.

"Ubrzo kreće kampanja. Samo oni koji su se već prodali, tvrde da se svako može kupiti! Još jednom imat ćemo pravo da biramo, još jednom ćemo pokazati i sebi i cijelom svijetu zaslužujemo li bolje ili ne. Samo oni koji su se već prodali, tvrde da se svako može kupiti, to dobro zapamtite. Ponovo će iste etnonacionalne politike dovesti stanje nacije na predratni nivo, ista etapa deseti put.

Mijatović je naveo ukoliko opet odaberemo isto stanje društva onda smo to mi i nemamo više pravo da se ljutimo ni na svijet ni na sebe.

"U oktobru se bira između rata i mira, između sekti i normalnog društva, između sposobnih pojedinaca i stranačkih dogmi. Dobro razmislite vrijeme je za nove ljude u svim strankama, stranku vam neću birati to je vaš izbor, ali vas molim da razmislite o ljudima."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...