INCIDENT U WIZZ AIR-ovom AVIONU: Crnogorci izbačeni iz aviona jer su se pobunili zbog kašnjenja leta (VIDEO)

Do ovog incidenta je došlo nakon što je let kasnio više od sat vremena a jedan od dvojice izbačenih putnika je zbog toga negodovao.

  • Regija

  • 31. Jul. 2022  

  • 0

Putnici M. L. i S. A., crnogorski državljani, izbačeni su sa sinoćnjeg leta Stokholm-Beograd, a trebalo je da polete u organizaciji kompanije Wizzair, piše Nova.rs.

Do ovog incidenta je došlo nakon što je let kasnio više od sat vremena a jedan od dvojice izbačenih putnika je zbog toga negodovao.

Posada u avionu je kašnjenje pravdala činjenicom da još dva putnika sa spiska nisu stigla u avion. Nakon što se jedan putnik pobunio, a drugi ga u tome podržao, stjuardesa je odlučila da im uzme pasoše, a potom i pozove policiju kako bi ih udaljila s leta.

"Ovo je neviđena sramota, ovo nam se nikad nije desilo. Morali smo da dajemo dodatni novac za smještaj, samo zato što smo pitali da li je moguće da avion kasni više od sat vremena", kaže M. L, jedan od putnika koji se javio portalu Nova.rs.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt s avio-kompanijom Wizzair, bez uspjeha.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...