U TOKU AKCIJA "NEVERA": MUP KS pretresa više lokacija na području Sarajeva i Istočnog Sarajeva

Predmet interesovanja je više lica koja se dovode u vezu sa izvršenim krivičnim u proteklom periodu na području Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 01. Avg. 2022  01. Avg. 2022

  • 0

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na osnovu Naredbi Suda Bosne i Hercegovine, pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine, provode operativnu akciju kodnog naziva "Nevera".

U toku su pretresi na više lokacija na području Kantona Sarajevo i Istočnog Sarajeva s ciljem rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnih djela "Organizovani kriminal".

Predmet interesovanja je više lica koja se dovode u vezu sa izvršenim krivičnim u proteklom periodu na području Kantona Sarajevo.

Više informacija će biti poznato nakon što aktivnosti koje su u toku budu okončane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...