NIVES NA CELZIJUSIMA: Pokazala svoj "najopasniji atribut" (FOTO)

Uslijedile su brojne reakcije njenih pratilaca-dokoličara na Instagramu.

  • Sex i grad

  • 02. Avg. 2022  02. Avg. 2022

  • 0

Hrvatska pjevačica Nives Celzijus podgrijala je temperauru vrelim snimkom, ističući svoj najopasniji atribut.

Nives je, u svom stilu, ponovo pokazala čime raspolaže, a uslijedile su brojne reakcije njenih pratilaca na Instagramu kojim se ovo njeno izdanje očigledo i te kako dopalo, prenosi Telegraf.

Hrvatska pjevačica pozirala je u haljini sa bubokim dekolteom, u kojoj je u prvi plan istakla njene ogromne grudi.

Bujne, prirodne grudi atraktivne Nives probudile su maštu njenih pratilaca koji su je još jednom čašćavali brojnim komplimentima.

"Grudi čista desetka", "Prava si", "Vatra", "Bomba", "Žena sa najvećim grudima", "Bomba", "Dekolte san snova", "Ne mogu da se nagledam", "Prelijep prizor", neki su od komentara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...