NE PROLAZI NEPRIMJEĆENO: Jennifer Lopez stigla na Capri i ukrala sve poglede u ljetnim kombinacijama (FOTO)

Nakon nekoliko romantičnih dana u Parizu, supružnici Affleck uputili su se na talijanski otok Capri, na kojem se trenutno okupila sva svjetska elita. Jennifer je prošetala dva fenomenalna stajlinga i teško je odlučiti koji je bolji.

  • Žena

  • 03. Avg. 2022  03. Avg. 2022

  • 0

Gdje god da se pojavi, Jennifer Lopez ne prolazi neprimjećeno. Tako je bilo i na Capriju, na kojem su je domaćini srdačno i toplo dočekali, a njezin boravak nisu željeli propustiti ni paparazzi. Svijet su obišle nove fotografije muzičke i glumačke dive koja se trenutno odmara u Italiji sa suprugom Benom Affleckom i djecom. 

Lijepa 53-godišnjakinja za odmor je spakirala efektne ljetne kombinacije, a sada je na otoku prošetala dvije haljine koje odmah upadaju u oko. 

alt

Riječ je o kreacijama s uzorkom. Dok je za dnevnu varijantu odabrala haljinicu cvjetnih motiva s mašnama na ramenima, večernji je look ipak izgledao nešto otmjenije.

Tada je odjenula haljinu boho stila u narandžastozelenim tonovima te s otvorenim leđima i ukrasila se Versaceovom clutch torbicom, prenosi Tportal.hr.

tportal

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...