INSTAGRAM VS. REALNOST: Kako zapravo izgleda slavna pozadina Jennifer Lopez od 27 miliona dolara?

Jennifer Lopez je jedna od najvećih zvijezda današnjice, a cijeli svijet zna za njenu bujnu i uvijek savršeno isklesanu pozadinu. Pa ipak, čini se kako njene fotografije s Instagrama ne pričaju pravu istinu - koju pak otkrivaju paparazzi.

  • Žena

  • 03. Avg. 2022  03. Avg. 2022

  • 0

Najveća latino pjevačka i glumačka diva današnjice, slavna Jennifer Lopez i u 53 godini izgleda senzacionalno.

Nakon što se nedavno u Las Vegasu vjenčala s glumcem Benom Affleckom (49) i tako nakon dviju zaruka s njim uplovila u bračnu luku, čini se kako Jennifer baš sve u životu ide od ruke. Osim što je sretna u ljubavi, ima i skladan obiteljski život kao i impresivnu karijeru, no nerijetko fanove u vezi nje najviše fascinira tajna njezine vječne vitalnosti i mladosti.

Naime, Jennifer je već zakoračila u šesto desetljeće života, a izgleda nikad bolje. Nerijetko objavljuje fotografije iz teretane ili pak s luksuznih ljetovanja, koje momentalno zapale društvene mreže. Utegnute noge, savršeno isklesani trbušnjaci i uvijek bujna i oblikovana stražnjica zaštitni su znak ove dive.

Znamo da je od samih početaka svoje karijere gradila imidž seksi latine, a ta je titula ne napušta ni danas. Tako se Jennifer ponosno hvali svojim oblinama kada god stigne i poznato je i kako je njezina stražnjica osigurana na vrtoglavih 27 milijuna dolara!

No, stvarnost i Instagram fotografije često nisu jedno te isto. Zahvaljujući paparazzi fotografijama javnosti je tijekom godina otkriveno kako Jennifer u realnosti ipak izgleda malo drugačije no što se to da vidjeti na društvenim mrežama.

 Latino diva Jennifer Lopez može se pohvaliti zanosnim oblinama. IZVOR: PROFIMEDIA

Iako definitivno i dalje ima zavidnu formu, ne bismo rekli da se baš nikad u svojim Instagram objavama i beauty kampanjama u kojima sudjeluje nije poslužila magijom fotošopa te ispeglala ili napumpala određene dijelove svog tijela.

Fotografije na kojima je snimljena kako šeće u tangama na plaži dokazuju da čak i božanstvena J.Lo ima celulit, strije i nije baš uvijek savršeno utegnuta, što je definitivno u kontrastu s uvijek savršeno ispeglanim fotografijama modnih editorijala koje snima za modne časopise. 

No, neovisno o tom sitnim nesavršenostima, tijelo J.Lo i dalje izgleda fantastično, a rezultat je stalnih teških treninga koje pjevačica ne propušta baš nikad. 

Kako stražnjica Jennifer Lopez izgleda u stvarnosti pogledajte u našoj galeriji.

POGLEDAJ SLIKE

 Jennifer Lopez - Profimedia IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 101 / 10 Jennifer Lopez - Profimedia IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 102 / 10 Jennifer Lopez IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 103 / 10 AD Jennifer Lopez - Instagram IZVOR: INSTAGRAMBr. slika: 104 / 10 Jennifer Lopez mnogi zavide na dobroj figuri - Instagram IZVOR: INSTAGRAMBr. slika: 105 / 10 Jennifer Lopez IZVOR: INSTAGRAMBr. slika: 106 / 10 AD Jennifer Lopez - Profimedia IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 107 / 10 Jennifer Lopez - Instagram IZVOR: INSTAGRAMBr. slika: 108 / 10 Jennifer Lopez IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 109 / 10 AD jennifer lopez badić.jpg - Profimedia IZVOR: PROFIMEDIABr. slika: 1010 / 10 (Story.hr)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...