NOVI ŠOK ZA BIJELU KUĆU: Joe Biden ponovo pozitivan na koronu, poznato i u kakvom je stanju

Biden povremeno i dalje kašlje, mada ređe nego u utorak, prenosi Reuters.

  • Svijet

  • 03. Avg. 2022  

  • 0

Američki predsjednik Joseph Biden ponovo je danas testiran pozitivno na korona virus, ali se osjeća dobro i nema temperaturu, naveo je njegov ljekar Kevin O'Connor u izvještaju koji je objavila Bijela kuća.

Kako je dodao, Biden povremeno i dalje kašlje, mada ređe nego u utorak, prenosi Reuters.

Ljekar američkog predsjednika naglasio je da je Biden testiran pozitivno na covid-19 nakon što je završio lagani trening. Biden (79) prvi put je bio pozitivan na korona virus 21. jula, a u srijedu prošle nedjelje je izašao iz izolacije.

Tri dana kasnije, tačnije u subotu, Biden je ponovo testiran pozitivno na korona virus, što je O'Connor objasnio kao slučaj "povratka" infekcije koji je zabilježen kod malog procenta pacijenata, koje koriste antivirusni lijek Pakslovid.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...