ŽUTA MINUTA FARUKA KAPIDŽIĆA: „Konaković je profesionalni manipulator, kao Torabi. 15 godina je manipulirao ljudima u SDA…“

Nakon salvi optužbi na račun načelnika Općine Centar Sarajevo Srđana Madnića, na red je došao lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

  • Mini market

  • 04. Avg. 2022  04. Avg. 2022

  • 9

Faruk Kapidžić, predsjedavajući Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika BiH, za Hayat je govorio o politici Trojke.

-Trojka svaki dan iznosi stotine laži na koje bih ja sada trebao svaki dan odgovarati, što mi nije u interesu. Kažu da opstruiramo gradnju u Sarajevu. U entitetu RS smo poslali pet zahtjeva za inspekcijski nadzor, jer je tamo djelovanje inspekcije mnogo bolje i ima manje razloga za naše djelovanje. Bez obzira na to što me SDA postavila na funkciju, ja postupam po struci i tu ne postoji stranačko opredjeljenje. Bitka sa Srđanom Mandićem, načelnikom Općine Centar, ista je kao ona koju sam vodio protiv SDA-ovih načelnika u Sarajevu dok sam bio kantonalni ministar –  kazao je Kapidžić.

Nakon salvi optužbi na račun načelnika Općine Centar Sarajevo Srđana Madnića, na red je došao lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

„Konaković je profesionalni manipulator, tipa Torabi. Ljude hvata na ono na što su slabi i na neki način prodaje tu vodu. Torabi je prošao u jednom naletu i opuhao građane, a Konaković, ako drugi put proda istu vodu, mislim da je onda problem u građanima. Manipulacija na tom nivou, kroz SDA, 10-15 godina djelovanja, bila je ista manipulacija ljudima u SDA i građanima, kazao je Kapidžić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...