NOVI DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE U HRVATSKOJ: Raste broj poginulih u prevrtanju autobusa, deseci ozlijeđenih prevezeni u bolnice, šokantne scene s lica mjesta...

Policija i vatrogasne ekipe su na terenu.

  • Hronika

  • 06. Avg. 2022  06. Avg. 2022

  • 2

Teška nesreća dogodila oko 5,40 sati na autocesti u smjeru Zagreba između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec u Varaždinskoj županiji. S kolovoza je sletio autobus poljskih registarskih oznaka. Policija je potvrdila kako je 12 osoba preminulo. Neslužbeno se doznaje kako je ozlijeđeno 34 ljudi. U Varaždin su došli i ministri Davor Božinović i Tomo Medved. 

U povodu teške prometne nesreće na autocesti A4 u Varaždinskoj bolnici održava se konferencija za novinare na kojoj sudjeluju, između ostalih, ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera civilne zaštite Davor Božinović i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević.

Još je jedna osoba, teško ozlijeđena u prometnoj nesreći preminula u KBC-u Zagreb, potvrdio je za HTV prof. Anko Antabak, šef kirurške službe KBC-a Zagreb.

- U KBC Zagreb dovezeno je šestero teško ozlijeđenih. Reanimacija jednog ozlijeđenika je počela još u vozilima Hitne pomoći i on je preminuo. Ostali imaju teške ozljede, lokomotornog ili abdominalnog sustava tako da se neki već operiraju. Otvorili smo dvije sale i nadamo se da će do podne svi biti operirani, kazao je. 

Dodao je kako nisu životno ugroženi, ali da će KBC omogućiti dodatne kapacitete ukoliko neka od drugih bolnica bude trebala pomoć.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...