NAJPOZNATIJA ALBANKA: Planetarno popularna pjevačica postala počasni ambasador Kosova...

Osmani je tom prilikom u ime svih građana Kosova zahvalili pjevačici na svemu što je učinila da se glas Kosova čuje svuda u svijetu.

  • Regija

  • 06. Avg. 2022  06. Avg. 2022

  • 0

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani uručila je u petak titulu "počasni ambasador Kosova" svjetski poznatoj albanskoj pjevačici Dua Lipi.

Osmani je tom prilikom u ime svih građana Kosova zahvalili Lipi na svemu što je učinila da se glas Kosova čuje svuda u svijetu, navodi se u njenom postu na Facebooku.

Predsjednica Kosova je dodala da Dua Lipa koristi svoj glas i talent, ne samo da ponudi svijetu pjesme koje ostavljaju trag, već i, kako je navela, da predstavi najbolju sliku Kosova svuda u svijetu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...