PRISJEO MU DOLAZAK: Milorad Dodik nezadovoljan napustio Crnjelovo (VIDEO)

Nakon 45 minuta sjedenja sa svojim funkcionerima u sali doma kulture i par fotografisanja, vidno nezadovoljan, Dodik je oko 18:40 napustio Crnjelovo

  • Vijesti

  • 06. Avg. 2022  

  • 2

U popodnevnim satima, oko 18 sati član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je došao u Crnjelovo na obilježavanje 65 godina Fudbalskog kluba ”Zadrugar” iz Donjeg Crnjelova kod Bijeljine.

Iako je danima najvljivana njegova posjeta ovom najvećem selu u Semberiji, koje broji više hiljada stanovnika, na dočeku se našlo samo nekoliko destina ljudi, među kojima je bilo skoro 90 odsto stranačkih funkcionera SNSD-a, direktora javnih preduzeća i institucija, ljudi iz Bijeljine koji su zavisni od Dodikove vlasti.

Nakon 45 minuta sjedenja sa svojim funkcionerima u sali doma kulture i par fotografisanja, vidno nezadovoljan, Dodik je oko 18:40 napustio Crnjelovo, izvještava RTV BN.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...