SPEKTAKULARNI TRANSFERI: Poznata sudbina Miralema Pjanića, Barcelona dovodi novo pojačanje, Ronaldo sprema "šokantan transfer"...

Za sedam dana počinju talijanska i španjolska liga, a pri kraju prijelaznog roka očekuje se još nekoliko velikih transfera.

  • Sport

  • 07. Avg. 2022  

  • 1

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić trebao bi ostati u Barceloni i biti prva zamjena za Sergija Busquetsa. Veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je odlično u prijateljskim utakmicama te je zaslužio Xavijevo povjerenje, piše As. Pjanić je, podsjetimo, bio na izlaznim vratima kluba, no prihvatio je smanjenje plaće i sad najvjerojatnije ostaje.

Kad smo kod Barcelone, u redove Katalonaca stiže novo pojačanje. Marcos Alonso karijeru će nastaviti u Barceloni. Iz Chelseaja su potvrdili da je španjolski lijevi bek zatražio odlazak.

Najviše medijske pozornosti izazvali su napisi o mogućem transferu Cristiana Ronalda. Naime, španjolski list Sport piše kako bi Cristiano Ronaldo mogao prijeći u turski Galatasaray te da bi to bio "šokantan tranfer". Ronaldo traži od Manchester Uniteda da ga proda, a dosad se nije pojavio klub koji ga želi i može sebi priuštiti. U posljednje vrijeme Portugalac pokazuje otvoreni revolt prema Unitedu.

Ipak, teško je očekivati da će Ronaldo englesku ligu zamijeniti turskom.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...