JEDAN OD DODIKOVIH STRANAČKIH VOJNIKA DRAGOSLAV TOPIĆ: "Draškom Stanivukovićem upravljaju stranci"

Spominjao i Jelenu Trivić...

  • Politika

  • 07. Avg. 2022  

  • 2

Dragoslav Topić, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, rekao je da su maske pale i da je jasno da Draškom Stanivukovićem upravljaju stranci kao i njegvim strranačkim kolegama, prije svega Jelenom Trivić.

"To što mora na njen rođendan samo govori koliko je u službi nekih stranih centara moći da u sopstevnoj partiji nema nikakvu snagu. Biće interesantno posmatrati kako Stanivuković mora da bude poslušan i dodvori se Trivić, kojoj je očigledno izuzetno važno da pokaže da je glavna i da je iznad Stanivukovića. Otud, ubijeđen sam, i njegova frustracija koju pokušava da liječi vozajući autobus po Banjaluci dok grad pada u sve veće probleme", poručio je Topić, a prenosi ATV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...