DARKO BABALJ OTKRIVA: Evo zašto SNSD-ovci posjećuju strane ambasade

"Neki SNSD-ovci sada gledaju kako da spase sopstvenu kožu, svjesni poraza Dodika na izborima", navodi Babalj

  • Politika

  • 07. Avg. 2022  07. Avg. 2022

  • 2

"Pozivam člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda da počne da se bavi svojim poslom koji ima mandat da obavlja još dva mjeseca umjesto što pokušava da bude dnevno politički komentator dešavanja u Republici Srpskoj", kazao je Darko Babalj, predsjednik Gradskog odbora SDS Istočno Sarajevo, prenosi RTV BN.

"Umjesto što neuspješno pokušava da zamuti vodu u partijama opozicije, neka Milorad Dodik provjeri svoje članove Izvršnog odbora, kome se oni nude i koje strane ambasade posjećuju ovih dana. Znajući da Dodik gubi, njegovi članovi Izvršnog komiteta gledaju kako da posle izbora spase svoju kožu", poručio je Babalj.

On je kazao da će koalicioni potencijal SNSD poslije poraza Dodika i Cvijanovićeve biti nula i da je to jasno ljudima u SNSD-u.

"Milorade, znaš li šta ti rade članovi Izvršnog komiteta? Znaju da gubiš izbore i već traže odstupnicu za sebe. Moj ti je savjet da malo dnevnopolitički izanaliziraš stanje u sopstvenoj partiji", zaključio je Babalj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...