UPOZORENJE ZA JAVNOST: Ambasada SAD-a u BiH obavijestila građane o...

(...) proceduri za dobijanje američkih viza.

  • Društvo

  • 09. Avg. 2022  09. Avg. 2022

  • 0

Ambasada SAD je na svom Facebook profilu objavila informacije šta je potrebno da bi građanin BiH mogao dobiti vizu za ulazak u SAD.

Informacije možete pogledati na ovom videu:

https://www.facebook.com/watch/?v=1556423884775048&t=0

Oni, takođe, upozoravaju javnost na postojanje lažnih posrednika za prijavu za lutriju za useljeničke vize, prenose Nezavisne novine.

“Izbjegavajte pojedince koji se predstavljaju kao posrednici u davanju službenih informacija vlade SAD-a i naplaćuju novac tvrdeći da mogu poboljšati vaše šanse za dobitak na lutriji za useljeničke vize. Vlada SAD nikada od vas neće tražiti da uplatite taksu za lutriju za useljeničku vizu unaprijed. Taksa za lutriju za useljeničke vize se plaća isključivo u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država na dan razgovora. Ako ste bili žrtva prevare vezane za lutriju za useljeničke vize, obratite se lokalnim organima za provođenje zakona u BiH”, kažu oni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...