KAMERE VREBAJU: Bocelli i njegova 25 godina mlađa supruga uhvaćeni su u nezgodnom trenutku na jahti (FOTO)

Slavni tenor uživa na odmoru sa suprugom te su mislili da imaju potpunu privatnost, ali su ih fotografi snimili u nezgodnim situacijama kad su oboje pokazali više nego što su planirali.

  • Show

  • 09. Avg. 2022  

  • 0

Talijanski tenor Andrea Bocelli (63) na ljetovanju je sa suprugom Veronicom Berti (38), a dok su se penjali na jahtu ona mu je slučajno povukla kupaće gaće i otkrila previše.

Par se kupao u moru, a zatim su se oboje penjali po ljestvama na svoju jahtu. U jednom trenutku Veronica se primila za njegove kupaće i povukla je pa su svi vidjeli Bocellijevu golu stražnjicu.

 *PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE USAGE UNTIL 22:00 PM UK TIME ON 07/08/2022 - Italian operatic tenor Andrea Bocelli and his wife Veronica Berti put on a 'Cheeky' display during their sun-soaked  (Foto: SLMD, FATA)

Bocelli je kasnije shvatio što se dogodilo te se smijao svemu dok su se on i supruga tuširali na palubi.

Nakon toga se Veronica malo previše opustila pa je počela pred suprugom skidati gornji dio bikinija i otkrila grudi, a trenutak su ulovili fotografi. On je opušteno sjedio na jahti.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE  - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE USAGE UNTIL 22:00 PM UK TIME ON 07/08/2022 - Italian operatic tenor Andrea Bocelli and his wife Veronica Berti put on a 'Cheeky' display during their sun-soaked (Foto: SLMD, FATA)

Andrea i Veronica Bocelli su u skladnom braku već 12 godina i imaju zajedno kćer Virginiju. Unatoč velikoj razlici u godinama, Veronica je Andrein životni partner, ali i operni partner te menadžer, prenosi 24sata.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...