„TO JE STARO SRPSKO IME…“: Srbijanska glumica nakon devet mjeseci otkrila kako je nazvala sina…

Bojana je dugi niz godina skrivala i svog partnera, a za magazin je otkrila i šta on misli o imenu.

  • Estrada

  • 11. Avg. 2022  

  • 3

Poznata srpska glumica Bojana Ordinačev ne voli previše otkrivati svoj privatni život. Ipak, otkrila je da je rodila sina, a Bojana je čak 9 mjeseci skrivala koje su mu ime ona i suprug dali.

Sad je za magazin Hello u Srbiji otkrila kako je sin dobio ime.

''Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za djevojčicu, a ja za dječaka. Ne znam zašto, ali on je bio uvjeren da ćemo dobiti kćer, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dječak. Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: 'Otkud ti to Najda?'. Nisam znala šta odgovoriti jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom spominjano – Najdan. Kasnije smo se sjetili da je Najda nadimak pjevača grupe 'Smak', što nam je super zvučalo", ispričala je Bojana.

Bojana je dugi niz godina skrivala i svog partnera, a za magazin je otkrila i šta on misli o imenu.

''Prvo mu je bilo čudno, ali se i njemu dopalo. Jeste neobično, ali nama odavno nije. Sada ne bismo mogli zamisliti da se Najda drugačije zove. U početku me je nerviralo što me je većina ljudi pitala šta ime znači. U nekom trenutku počela sam ja njih pitati: “A šta znači Marko ili Miloš”? Ta imena “znače” isto koliko i Najda, samo smo ih više puta čuli pa nam zvuče obično'', rekla je glumica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...