SUSPENDOVAN PRVI ČOVJEK DO NAČELNIKA POLICIJE: Pijanog ga zaustavila policijska patrola, pa udario kolegu

On je osumnjičen da je napad izvršio nedavno kada ga je zaustavila policijska patrola na području Mrkonjić Grada odakle je porijeklom.

  • Hronika

  • 11. Avg. 2022  

  • 0

Duško Pena, pomoćnik načelnika Policijske uprave Banja Luka, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka zbog sumnje da je na području Mrkonjić Grada udario policajca, saznaju "Nezavisne novine".

On je osumnjičen da je napad izvršio nedavno kada ga je zaustavila policijska patrola na području Mrkonjić Grada odakle je porijeklom.

Kako tvrde izvori "Nezavisnih", utvrđeno je da je tokom napada bio pijan.

MUP Republike Srpske uz navođenje inicijala saopštio je da je Pena suspendovan s posla i protiv njega je podnesen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka zbog teže povrede radne dužnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...