VUČIĆEVA ZEMLA (BLAGO)STANJA:„ Zar smo dotle došli?“; Krađa u humanitarnoj prodavnici

U humanitarnoj radnji u najvećem gradu na jugu Srbije došlo je do krađe kada je jedna ženska osoba ukrala artikal i pobegla, saopštio je Tim Fondacije Pokreni Život.

  • Regija

  • 11. Avg. 2022  11. Avg. 2022

  • 1

Krađa se dogodila jučer između 12:50 i 13 sati u prodavnici koja se nalazi u ulici Vožda Karađorđa 110, kad su muškarac i žena ušli u radnju sa namerom da nešto ukradu.

„Boravili su desetak minuta u prodavnici i nakon toga je gospodin prišao do kase i izvadio 50 evra i krenuo sa pričom kako nema dinare da kupi to što je odabrao ne bi li na taj način kupio vreme i skrenuo pažnju koleginici. Za to vreme je gospođa spakovala u torbu artikl i odmah nakon toga pobegla iz radnje“, tvrde u Fondaciji Pokreni Život.

"Zar smo dotle došli da krademo od bolesnih?? Brzo nakon toga je ušao još jedan par sa verovatno istom namerom, ali čim su ugledali kamere odmah su napustili objekat", pitaju se u ovoj Fondaciji.

(Nova.rs) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...