POSLJEDNJE ZBOGOM: Na splitskom groblju Lovrinac sahranjen Vladimir Matijanić (FOTO)

Govor je održao fra Drago Bojić. Na čelu pogrebne povorke istaknuta je Vladimirova fotografija na kojoj nosi majicu s natpisom "Hear me" ("Čuj me").

  • Regija

  • 11. Avg. 2022  11. Avg. 2022

  • 0

Na splitskom groblju Lovrinac održan je posljednji ispraćaj Vladimira Matijanića, novinara Indexa koji je preminuo u petak 5. avgusta.

Posljednje zbogom Matijaniću je na Lovrinac došlo reći više od 200 prijatelja, kolega i članova porodice.

Među njima su bili i Arsen Bauk, Bojan Ivošević, Ivica Puljak, Ivana Marković, Sandra Bančić, Katarina Peović, Ante Tomić, Boris Dežulović, Viktor Ivančić... Na ispraćaju su bili i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva (ŽDO) Rene Laura, vodstvo splitskog SDP-a, novinarka HRT-a i predsjednica Europske federacije novinara Maja Sever, novinari Indexa te predstavnici HND-a. Nakon izlaska iz mrtvačnice lijes je bio popraćen pljeskom.

Govor je održao fra Drago Bojić. Na čelu pogrebne povorke istaknuta je Vladimirova fotografija na kojoj nosi majicu s natpisom "Hear me" ("Čuj me").

alt

Komemoracija za Matijanića bit će održana danas u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu s početkom u 17:30. "Od jednog od najboljih novinara, koji je ostavio velik trag ne samo na novinarskoj nego i društvenoj sceni u Hrvatskoj, govorima će se oprostiti Hrvoje Zovko, Neven Barković, Viktor Ivančić, Dragan Markovina, Drago Bojić i Boris Dežulović", stoji u objavi HND-a od prije nekoliko dana, navodi Index.hr.

Vladimir Matijanić umro je u petak u popodnevnim satima nakon što je danima tražio pomoć splitskih ljekara, a Hitna ga je odbila odvesti u bolnicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...