MOĆNA NARKOORGANIZACIJA: Nedeljko Lubura visoki funkcioner MUP RS i bivši zet Dragana Lukača, zajedno sa Bojanom Roguljićem, sinom Dodikovog tajkuna Slavka skrivao UBICU...

Banja Luka je tako postala mjesto za skrivanje crnogorkih kriminalaca

  • Hronika

  • 11. Avg. 2022  11. Avg. 2022

  • 1

"Tužilaštvo Bosne i Hercegovine u današnjoj akciji uhapsilo je Nedeljka Luburu, bivšeg zeta Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS i Bojana Roguljića, sina Slavka Roguljića, tajkuna Milorada Dodika, zbog skrivanja ubice Škaljarskog klana", piše novinar Slobodan Vasković na svom blogu.

Već ranije sam pisao da je vrh MUP RS defakto u službi narkoroganizacija, a sada se to potvrđuje.

Lubura je zamjenik Milosava Savkovića, načelnika Službe za integritet i zakonitost u radu MUP RS.

Savković je, također, saradnik, ali Kavačkog klana sa kojim održava veze i dalje preko Nikole Aleksića, zaposlenog u Ministarstvu koje vodi Srebrenka Golić (SNSD).

Nedeljko Lubura, visoki funkcioner MUP RS, i Bojan Roguljić krili su ubicu Ivana Mijatovića iz Crne Gore.

Mijatović je 2015. godine pokušao da ubije Vanju Mićevića, a bavio se i trgovinom narkoticima.

Lubura je, zajedno sa Roguljićem, uhapšen danas u Banjaluci po nalogu Tužilaštva BiH.

Mijatovića su krili tokom 2020. godine. On je u Banja Luku došao tada iz Slovenije.

Banja Luka je tako postala mjesto za skrivanje crnogorkih kriminalaca - u posljednjih par mjeseci uhapšeno je nekoliko visokopozicioniranih pripadnika Crnogorkih Klanova.

Svi oni skrivani su sa znanjem najužeg vrha MUP RS.

Drugačije to nije moglo da se dešava, jer je potpuno nenormalno da se visoki funkcioneri Kavčana i Škaaljaraca tek tako šetaju Banjalukom.

Da podsjetim, 29.07. uhapšen je Dejan Rovčanin koji se krio u Banjaluci koji je, svojevremeno, brodom "Jadran" pokušao da prokrijumčari iz Crne Gore nekoliko desetina kilograma kokaina za Tursku.

Prije njega uhapšeno je još nekoliko pripadnika crnogorskih klanova - svi su se krili u Banjaluci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...