SRAMOTA U BEOGRADU: Nogometaši Partizana nakon ispadanja iz Lige Evrope natjerani da skinu dresove (VIDEO)

Igrači su, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, otišli ka tribini gdje su bili najvatreniji navijači Partizana.

  • Sport

  • 12. Avg. 2022  12. Avg. 2022

  • 0

Nogometaši beogradskog Partizana ukupnim rezultatom 4:3 eliminirani su od AEK-a iz Larnake iz borbe za mjesto u Ligi Evrope.

Utakmica u Beogradu završila je nediješeno 2:2, ali, niko nije očekivao da će po završetku meča u Humskoj uslijediti ružne scene.

Igrači su, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, otišli ka tribini gdje su bili najvatreniji navijači Partizana.

Grobari su od nogometaša prvo tražili da na povike "Uprava" odgovore sa "napolje", a kada su oni to odbili, uslijedili su zvižduci, potom salve uvreda, nakon čega su igrači tima iz Humske doživjeli nevjerovatno poniženje, naterani da skite su natjerani da skinu dresove.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...