RUSI POD SANKCIJAMA NAJAVILI ELEKTRIČNI AUTO: A najpopularnija Lada dobila "luksuz"

Crossoverska izvedba Cross s alu-naplatcima, grijanim sjedalima i još ponekim "luksuznim“ detaljem kreće od 10.300 eura.

  • Auto

  • 12. Avg. 2022  12. Avg. 2022

  • 1

Iako su sankcije nesumnjivo ostavile veliki trag na rusku autoindustriju, entuzijazam ipak ne posustaje. 

Tako je Lada koja je proljetos dosegla gotovo potpuno gašenje proizvodnje sada najavila još nekoliko novosti. Pa su objavili kako će nakon povratka Nive u proizvodnju opet ponuditi najbitniji dio opreme na najpopularnijem modelu.

U pitanju je model Granta koji se opet nudi s klima-uređajem. Klimu bira 80% kupaca modela pa se očekuje kako će ovim pomakom proizvodnja i prodaja krenuti uzlaznom putanjom.

Model s klimom sada uz državne subvencije kreće cijenom od oko 9.500 eura. 

Crossoverska izvedba Cross s alu-naplatcima, grijanim sjedalima i još ponekim "luksuznim“ detaljem kreće od 10.300 eura.

Rusi najavljuju i prvi električni model. Iako ih je Renault napustio, vjerojatno privremeno, AvtoVaz je najavio e-Largus, električni dostavni model temeljen na prvoj generaciji Dacije Logana s platformom B0 s početka milenija. U proizvodnju kreće dogodine, a ponuda će uključivati i putničku izvedbu. Cijene i performanse zasad nisu poznate. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...