STRAVIČAN MASAKR NA CETINJU: U pucnjavi ubijeno jedanaest osoba, među njima i djeca (FOTO, VIDEO)

Navodno, motiv za ovu nezapamćenu tragediju je porodični sukob.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2022  12. Avg. 2022

  • 3

Televizija Vijesti javlja, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je smrtno stradalo najmanje 10 osoba, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba

alt

Tridesetčetvorogodišnji muškarac V.B. usmrtio je više osoba na Cetinju, a potom je ubijen, pišu Vijesti.me.

Kako Vijesti saznaju muškarac je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja na Cetinju.

alt

Televizija Vijesti javlja, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je smrtno stradalo najmanje 10 osoba, da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloljetnih osoba.

Viša državna tužiteljka je na licu mjesta, a takođe i službenici Hitne pomoći, policije, Službe zaštite i spasavanja.

Pogrebno preduzeće iz Budve je na Cetinje poslalo svoja vozila, rečeno je zvanično "Vijestima" iz tog preduzeća.

Uprava policije, niti bilo ko od nadležnih se i dalje nije zvanično oglasio o tragediji na Cetinju.

Pucnjava se desila nešto poslije 16 časova u blizini Vladinog doma, a među povrijeđenima je i jedan policajac koji je prevezen u Klinički centar Crne Gore i njegovo stanje je stabilno, javila je televizija Vijesti.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, sve je počelo kao porodični sukob.

alt

Djeca koja borave na Cetinju u Kampu za mlade bezbjedna su i ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi tokom incidenta koji se dogodio nedaleko od Vladinog doma.

To je "Vijestima" kazao Jovan Dašić iz Mreže za mlade, koji sa Prijestonicom Cetinje organizuju obilježavanje Dana mladih u tom gradu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...