OTKRIVEN MORBIDAN POVOD POKOLJA NA CETINJU: Ovo je lice čovjeka koji je ubio 11 ljudi, a nedavno se...

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji.

  • Hronika

  • 12. Avg. 2022  

  • 9

U najvećem masakru u povijesti Crne Gore danas popodne je ubijeno jedanaest ljudi u Cetinju.

Do sukoba je došlo oko 16 sati, a napadač je ubijen, dodaju crnogorski mediji. Ranjeno je šest osoba, među kojima jedan policajac.

Srpski mediji pišu kako je do tragedije došlo zbog porodične svađe, kojoj je prethodilo navodno kašnjenje u plaćanju stanarine.

Naime, nesretna porodica bila je podstanar kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio 11 ljudi.

Borilović je, pišu srpski mediji, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu.

Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja porodice koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

“Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa komšinicom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu”, vidno potresena ispričala je za medije rođakinja ubojice.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...