PREŠIROKO ILI TAMAN?: Sharon Stone prošetala Beverly Hillsom u živopisnoj kombinaciji (FOTO)

Stil Sharon Stone nije lako opisati

  • Žena

  • 13. Avg. 2022  

  • 0

Slavna 64-godišnja glumica često iznenađuje svojim modnim odabirom i neuobičajenim kreacijama na crvenom tepihu, a onda se pojavi na nekom javnom događanju u potpuno klasičnoj kombinaciji.

Isto vrijedi i za njezine svakodnevne kombinacije koje nosi privatno. Ovisno o raspoloženju, ponekad će za sređivanje oabveza odabrati maksimalno ležernu odjeću, a ponekad iznenaditi haute couture komadima.

Sharon Stone je ovaj put prošetala Beverly Hillsom u živopisnoj kombinaciji koja se sastojala od traperica s poderanim detaljima, klasične bijele bluze te jakne i salonki modne kuće Dolce & Gabbana.

Sharon Stone u brokatnoj predimenzioniranoj jakni modne kuće Dolce & GabbanaSharon Stone u brokatnoj predimenzioniranoj jakni modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je jedno od njihovih zaštitnih lica, ne čudi to što Sharon u svom ormaru ima mnogo komada slavnog talijanskog brenda.

Predimenzioniranu brokatnu jaknu s cvjetnim uzorkom već je nosila u julu ove godine prilikom boravka u Italiji, a tada ju je kombinirala uz ljetnu haljinu, navodi Zadovoljna.hr. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...