SINOĆ NA MAGISTRALNOM PUTU MODRIČA - BOSANSKI ŠAMAC: Budući narodni poslanik iz Dodikovog SNSD-a potukao se zbog kocke (FOTO + VIDEO)

Pomenuti mladić je, sa još trojicom, upao u objekat nakon isteka radnog vremena i tražio da ga puste u kockarnicu koja se nalazi u podrumu lokala.

  • Hronika

  • 13. Avg. 2022  13. Avg. 2022

  • 2

Mladić je, navodno napao radnika benzinske pumpe zahtijevajući da ga, nakon isteka radnog vremena, puste u kockaricu u okviru objekta.

Incident se desio oko 3 sata ujutro na benzinskoj pumpi "Rox" Modriča, na magistralnom putu Modriča-Bosanski Šamac.

Naime, pomenuti mladić je, sa još trojicom, upao u objekat nakon isteka radnog vremena i tražio da ga puste u kockarnicu koja se nalazi u podrumu lokala, 

Na snimku sa nadzornih kamera se vidi da mladić radnika pumpe odguruje i hvata za vrat, dok ih druga trojica mladića razdvajaju.

"Policijskoj stanici Modriča, noćas oko 03:15 časova, prijavljeno je da je lice inicijala P.J. iz Modriče verbalno, a potom fizički nasrnulo na radnika jedne benzinske pumpe u Modriči. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužulaštva Doboj. Rad po navedenom je u toku", saopšteno je BN-u iz PU Modriča.

Kako nezvanično saznajemo, mladić koji je napao radnika pumpe je Petar Jelić, sin pokojnog predsjednika Republike Srpske Milana Jelića.

On je fizički napao Jovana Borojevića, radnika na benzinskoj pumpi. Borojević je prijavio Jelića policiji. Sve su snimile nadzorne kamere. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...