DULE SAVIĆ ODRŽAO LEKCIJU VUČIĆEVOJ TELEVIZIJI: "Dovodite na TV ku..., starlete, pedere, budale, majmune... i plaćate ih" (VIDEO)

"Da bi se pojavio na televiziji u onoj državi, trebalo je da zaslužiš, da imaš neko djelo iza sebe", kazao je Savić

  • Regija

  • 13. Avg. 2022  

  • 3

Dule Savić, veliko ime Crvene zvezde, kod Jovane Jeremić održao je predavanje i režimskoj televiziji - fabrici laži, i nazovi novinarki, koja vodi nekakav Jutarnji program., piše Direktno.rs.

Njegova lekcija se zapravo generalno odnosila na današnje nesrećno tabloidno i rijaliti novinarstvo gdje je lider upravo televizija na kojoj je gostovao.

"Umjesto da se piše i pravi emisija o našim najpametnijim djevojčicama i dječacima iz Matematičke gimnazije, iz sfere umjetnosti... Imate sjajnu djecu koja sviraju na svjetskom nivou, koja se bave sportom, kulturorm, vi pišete o telefonima, prostitkuma, kurvama, pravite emisije...", grmio je Dule Savić

Onda ga prekida voditeljka riječima: "Moramo da pišemo o tome, oni su u sprezi sa kriminalom.. Nije to u superlativu, to je goruća tema".

"Čekajte, ne morate, Jovana, ne može da postoji pornografija koja se zove rijaliti na televiziji. Ne smije da se piše o tome. Takvi ne zaslužuju. Da bi se pojavio na televiziji u onoj državi, trebalo je da zaslužiš, da imaš neko djelo iza sebe. Sad ako si kurva, peder, lezbejka, prostitutka, majmun, budala, ti dobiješ 2 sata i još ti plate. I onda pravite takvu državu i čudite se što se djeca po školama biju, a klinke od 14, 15 godina se prostituišu...", objasnio je Savić

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...