"LICE IZ NJEMAČKE": Pucao u koloni vozila u Banjaluci

Policija je u Banjaluci uhapsila lice M.G. iz Njemačke, koje je pucalo u vazduh iz startnog pištolja.

  • Hronika

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 1

Ovo lice ispalilo je četiri hica iz startnog pištolja u vazduh, dok se u "Golfu" stranih registarskih oznaka kretalo u koloni putničkih vozila u Ulici kralja Petra Prvog Кarađorđevića.

Policajci su prilikom obavljanja redovnih poslova u 14:50sati uočili kretanje kolone putničkih vozila u kojoj je bio i "Golf" stranih registarskih oznaka, kojim je upravljalo nepoznato muško lice, a koje je ispalilo nekoliko hitaca u vazduh iz pištolja, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

"Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da je lice M.G. iz startnog pištolja ispalilo četiri hica u vazduh", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O događaju je obaviješten dežirni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje, prenosi Srna.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...