NA PARKINGU U KONJICU: Dvojica napala trećeg, on se udaljilo do automobila, uzeo vatreno oružje, vratio se i pucao

U noći sa subote na nedjelju, iza ponoći, na parkingu ugostiteljskog objekta u Konjicu, dvojica napadača su fizički nasrnuli na treću osobu, da bi potom došlo i do upotrebe vatrenog oružja.

  • Hronika

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 0

Dvije zasada nepoznate osobe na parkingu ugostiteljskog objekta Bazeni tukle su treću osobu, koju su oborili na zemlju, a policiji u Konjicu je prijavljeno da su se čula i dva pucnja iz vatrenog oružja.

Dolaskom patrole je utvrđeno da su dvojica napala trećeg, nakon čega se on udaljilo do automobila, uzeo vatreno oružje, vratio se i pucao u jednog od napadača te ga ranio u natkoljenicu.

Nakon toga su mu dvojica napadača otela oružje te mu udarcima nanijeli teške povrede zbog kojih je prebačen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar na dalje liječenje. Osobi koja je zadobila povrede iz vatrenog oružja medicinska njega je pružena u bolnici u Konjicu. Druga osoba koja je učestvovala u napadu je lišena slobode, saopšteno je za Radiokonjic.ba iz PU Konjic.

Jedan od napadača je od ranije poznat policiji. Prije dvije godine također je sa grupom napadača učestvovao u premlaćivanju dvadesetogodišnjaka u Konjicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...