NEPREŽALJENA PRINCEZA NARODA: Novi dokumentarac o princezi Diani otkriva da su se ona i princ Charles jedva poznavali u vrijeme zaruka, a jedna njegova rečenica...

(...) posebno je hladna i bolna.

  • Žena

  • 14. Avg. 2022  14. Avg. 2022

  • 0

Količina novih informacija u novom dokumentarcu "The Princess" koji se bavi životom Lady Di, vjerovatno će ovisiti o nečijoj osobnoj medijskoj konzumaciji vijesti vezanih za kraljevsku obitelj, piše CNN. No ovaj oštar i intimni dokumentarac, kojim se obilježava 25. godišnjica smrti neprežaljene princeze Diane, služi kao gorak podsjetnik na to kako su je mediji proganjali od trenutka zaruka za princa Charlesa pa sve od njezine tragične smrti

Dokumentarac "The Princess" ispričan je isključivo pomoću isječaka i videa, bez glasa naratora i otvara vremensku kapsulu, vraćajući gledatelje u razdoblje od prije gotovo četvrt stoljeća, od bajkovitog vjenčanja Diane i princa Charlesa preko njihovog razvoda i posljedica koje je on imao.

O Dianinom životu snimljeni su brojni dokumentarci, igrane serije i filmovi, a samo u posljednje vrijeme mogli smo gledati sezonu "Krune" posvećenu upravo njoj, ali i film "Spencer" s Kristen Stewart u glavnoj ulozi, a tu je i ne baš uspio Netflixov "Diana: Mjuzikl". No u filmu "The Princess" narativni pristup upotpunjuje stare intervjue novinskim isječcima običnih ljudi koji reagiraju na obrate u Dianinoj priči, a pažljivo editiranje prethodno emitiranog materijala nudi svježu perspektivu i uvid u događaje iz Dianina života za koje smo mislili da znamo sve.

Kompletan tekst pročitajte na Tportal.hr.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...