MA, KAKAV MILAN: Svi su na "San Siru" gledali u Dilettu (VIDEO)

Mnogi su je tražili pogledom na stadionu, a oni koji su utakmicu gledali kraj malih ekrana su se u program uključivali ranije samo da bi vidjeli Dilettu.

  • Žena

  • 14. Avg. 2022  

  • 1

Centralna utakmica u subotu u italijanskoj Seriji A igrala se na "San Siru", gde je Milan savladao Udinese sa 4:2 i tako uspješno započeo odbranu titule. Međutim, u centru pažnje nisu bili akteri ovog meča...

Naime, uz "calcio" se vratila i atraktivna sportska novinarka i voditeljka - Diletta Leotta! Nije joj dugo trebalo da u novoj sezoni skrene pažnju na sebe i baci utakmicu u totalno drugi plan. Mnogi su je tražili pogledom na stadionu, a oni koji su utakmicu gledali kraj malih ekrana su se u program uključivali ranije samo da bi vidjeli Dilettu.

U jeku priča o novom dečku, Diletta Leotta se pojavila u možda nikad atraktivnijoj kombinaciji. Obukla je crvenu majicu koja ističe njen dekolte, dok je tu bio i srebrni šorc u kome je pokazala duge noge.

Prije početka meča, njen sagovornik je bio bivši italijanski fudbaler Marco Parolo, koji je već godinu dana u penziji. Sada se vratio u novoj ulozi, pa ćemo videti kako će se snaći sa superatraktivnom Dilettom Leotom, koja je najčešće prethodno sarađivala sa Federicom Balzarettijem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...