IGOR CRNADAK REAGOVAO POVODOM NAPADA SNSD-ovca NA RADNIKA PUMPE: "Bilo je mučno za gledati" (VIDEO)

On kaže da je dosadilo običnom čovjeku, koji se trudi da sastavi kraj sa krajem, da živi u privatnoj državi u kojem nema nikakvu zaštitu i zato danas svi osjete i znaju da je došao kraj vlasti SNSD i njihovih satelita.

  • Politika

  • 14. Avg. 2022  

  • 1

Igor Crnadak, potpredsjednik PDP-a i zastupnik u Narodnoj skupštini RS, osudio je napad Petra Jelića, sina pokojnog predsjednika RS Milana Jelića i sadašnjeg kandidata SNSD-a za NSRS, na radnika benzinske pumpe kod Modriče.

On ističe da je to bilo mučno za gledati.

"Nasrtanje kandidata SNSD za narodnog poslanika na radnika benzinske pumpe u noćnoj smjeni, u tri ujutro, bilo je mučno za gledati, ali nažalost njegovo ponašanje simbolizuje odnos SNSD prema RS i njenom narodu", rekao je Crnadak.

Crnadak kaže da se već 16 godina SNSD ponasa bahato, arogantno i bez ikakvog uvažavanja zakona i institucija entiteta RS.

"Već 16 godina SNSD, baš kao Jelić na benzinskoj pumpi, ćuška, šamara, ponižava, gurka i maltretira cijelu RS i narod koji ovdje živi. I sad je dosta",  poručio je Crnadak.

On kaže da je dosadilo običnom čovjeku, koji se trudi da sastavi kraj sa krajem, da živi u privatnoj državi u kojem nema nikakvu zaštitu i zato danas svi osjete i znaju da je došao kraj vlasti SNSD i njihovih satelita.

"Siledžije i nasilnici ne smiju biti narodni poslanici i republički funkcioneri. Političke partije i njihovi lideri koji imenuju i predlažu na važne pozicije dokazane agresivce i grubijane, poput Кostadina Vasića i Jelića, vrše izdaju RS i zapravo hoće da je unište", kaže Crnadak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...