NIKOLA ŠPIRIĆ OSUDIO IZJAVE DENISA BEĆIREVIĆA: "To je samo prijelomna faza ka islamskoj Bosni i Hercegovini..."

Špirić se nalazi na “crnoj listi” Sjedinjenih Američkih Država koje su ga optužile za umiješanost u ozbiljnu korupciju za koju ga Tužilaštvo BiH nikada nije procesuiralo.

  • Politika

  • 15. Avg. 2022  

  • 13

Nikola Špirić, potpredsjednik SNSD-a, rekao je Srni da je zabrinjavajuća šutnja opozicije iz RS-a na ideju izaslanika u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića o građanskoj BiH, koja je, kako kaže, samo prijelomna faza ka islamskoj BiH.

Špirić smatra da je izjava Bećirovića, da bi NATO trebao ostati u BiH, a da član Predsjedništva BiH iz RS-a Milorad Dodik i njegovi sljedbenici mogu ići ako hoće, poruka neosviještenim Srbima – ako ih još ima.

“Sada je sasvim jasno da je njegova ideja o građanskoj BiH samo prijelomna faza ka islamskoj BiH, a ako treba i uz podršku NATO snaga. Na svu sreću, Denisa se neće pitati, a ono što zabrinjava je šutnja opozicije iz RS-a”, rekao je Špirić.

Podsjetimo, Špirić se nalazi na “crnoj listi” Sjedinjenih Američkih Država koje su ga optužile za umiješanost u ozbiljnu korupciju za koju ga Tužilaštvo BiH nikada nije procesuiralo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...