"ŠTA ONI IMAJU DA SE PETLJAJU, KAKAV JE TO NAČIN...": Pogledajte šta je sve Bakir Izetbegović rekao o reakciji Bisere Turković i njezinog zamjenika...

Lider SDA Bakir Izetbegović komentirao je najnovina trvenja na bh. političkoj sceni, te stao u zaštitu ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković.

  • Politika

  • 15. Avg. 2022  15. Avg. 2022

  • 6

Iako izborna kampanja u Bosni i Hercegovini zvanično još nije počela, bh. političari već duže vrijeme organiziraju političke tribine i sa stranačkih skupova šalju predizborne poruke biračima.

Tako je i lider SDA Bakir Izetbegović komentirao najnovina trvenja na bh. političkoj sceni, te stao u zaštitu ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković.

-Bisera Turković je poslala demarš izraelskoj Vladi. Onda njen zamjenik odgovori na to. I komentar je: „Oni znaju samo da se svađaju“. Je li očekuju ti ljudi od Bisere Turković da šuti? Onda bi rekli kroz dva dana: „Pa što smo onu ženu postavili tamo, ona samo šuti“. Naravno da je jako teško u ovakvim okolnostima. Zato Dejtonski mirovni sporazum porede sa luđačkom košuljom, što vas stave sa onima koji ne vole državu, koji je podrivaju, koji su imali vojske koje su napadale na državu, pa vi vidite kako ćete. Valja znati s njima raditi i ipak, kako tako, držati stabilnost i unapređivati“, kazao je Izetbegović na stranačkom skupu u Zenici.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...