VUKOVA PORODICA ORGANIZOVALA MU SAHRANU NA TAJNOJ LOKACIJI: Evo šta povezuje ubice sa Cetinja i iz Velike Ivanče

Cetinjanin objašnjava i da će mnogo godina proći, a da se njihova tuga neće pomjeriti sa dna ponora.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2022  15. Avg. 2022

  • 0

Prema riječima Cetinjana Vuk Borilović (34) koji je u petak počinio najveći masakr u novijoj historiji Crne Gore kada je ubio 10 ljudi, među kojima i djecu staru osam i 11 godina, i ranio šestoro osoba, sahranjen je na tajnoj lokaciji.

"Išli smo da izjavimo saučešće Borilovićima, strašno je sve što je uradio i nema oproštaja, ali on nije bio takav, nešto mu se dogodilo pa je pobio toliki narod, bolest neka i pomračenje uma", kažu mještani Cetinja i dodaju:

Vuka je porodica sahranila na tajnoj lokaciji daleko od žrtava koje je pobio u petak. Nije hrišćanski i moralno da počivaju u istoj zemlji. Borilovići su neutješni, i šta će ljudi nisu oni uradili to, nego Vuk, ali moraju cijeli život da nose taj krst sramote i tuge, piše Kurir.

Cetinjanin objašnjava i da će mnogo godina proći, a da se njihova tuga neće pomjeriti sa dna ponora.

"Crno smo vam mi, i Cetinje, i porodice nastradalih nakon ovog zločina", kaže naš sagovornik.

To što je ubica sahranjen na tajnoij lokaciji, nije ništa novo, jer je ista sudbina snašla i Ljubišu Bogdanovića iz Velike Ivanče koji je počinio najveći masakr u Srbiji 2013. kada je pobio 13 osoba.

"Bogdanovića je tada porodica sahranila na drugom groblju, ne u Velikoj Ivanči gdje su sahranjene sve njegove žrtve. Niko ne zna kada je sahranjen i gdje tačno počiva monstrum Bogdanović", podsjeća naš sagovornik.

Podsjetimo, Bogdanović je 9. aprila 2013. počinio najveći masakr u Srbiji u selu Velika Ivanča, nedaleko od Beograda, kada je bez ikakvog povoda u zoru, dok su još spavali u svojim kućama, pobio 13 svojih rođaka i komšija, među kojima i dječaka Davida starog samo dvije godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...