POSVETA FERRARIJU: Misteriozna Formula 1 pojavila se na autocesti

Posljednja snimka pokazuje kako se radi o replici bolida iz 2004. godine, kad je za upravljačem bio Michael Schumacher.

  • Auto

  • 16. Avg. 2022  16. Avg. 2022

  • 0

Dogodilo se u Češkoj.

Tamo je uočen bolid Formule 1, ali ne na stazi već na javnoj prometnici. Iz automobila je snimljen bolid Formule 1 s Ferrarijevom ikonografijom koji je krstario autocestom.

Vozač i bolid nisu uhvaćeni, a kako automobil nije registriran, nisu ni identificirani pa češka policija moli za pomoć kako bi ušli u trag ovom prekršitelju koji je ovom vožnjom doveo u opasnost brojne sudionike u prometu, a i sebe. 

Posljednja snimka pokazuje kako se radi o replici bolida iz 2004. godine, kad je za upravljačem bio Michael Schumacher.

Istaknut broj 7 vrlo vjerojatno asocira na broj osvojenih titula svjetskog prvaka. Vozač nosi kacigu pa ga je i ovaj put bilo nemoguće identificirati. 

Sličan događaj zabilježen je prije par godina, ali se od tada gubi svaki trag vozaču i neidentificiranom bolidu. Bude li uhvaćen, vozač će gotovo sigurno izgubiti vozačku dozvolu na bar godinu dana, a vrlo vjerojatno mu prijeti i nekoliko tisuća eura kazne. 

(Index.hr)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...