O BIVŠEM SVE NAJGORE: Jelena Karleuša konačno otkrila detalje razvoda o kojem bruji Balkan...

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je pretjerala kad je objavila saopćenje da se razvode, odgovorila je da nije.

  • Estrada

  • 17. Avg. 2022  

  • 2

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša govorila je za "Story" te iznijela detalje iz privatnog života - osvrnula se i na svoj razvod od fudbalera Duška Tošića.

Na pitanje da li su ona i Duško Tošić predali papire za razvod, pjevačica je odgovorila – Ne.

„Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mjesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome“, rekla je ona za novi broj magazina „Story„.

Na pitanje da li je samoj sebi rekla da je pretjerala kad je objavila saopćenje da se razvode, odgovorila je:

"Nisam pretjerala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lijepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama", kaže Jelena za "Story".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...