AMERIČKI MILIJARDER UZBURKAO DUHOVE: "Također, kupujem Manchester United, nema na čemu..."

Jedan od korisnika Twittera ga je na koncu upitao da li je njegova objava ozbiljna.

  • HiTec

  • 17. Avg. 2022  

  • 0

Elon Musk često zna šokirati javnost svojim objavama na društvenim mrežama, a posljednji primjer je njegova šala o kupovini Manchester Uniteda.

Nije tajna da veći dio navijača kluba iz Manchestera želi da porodica Glazer, aktuelni vlasnik Uniteda, proda klub, jer upravo njih vide kao najveće krivce što na Old Traffordu već deset godina nema trofeja Premiershipa.

Musk je na društvenoj mreži Twitter objavio kako kupuje Manchester United, nakon čega je nastala prava pometnja među navijačima “Crvenih đavola”. Iako su neki shvatili da se radi o šali, drugi su se obradovali, ali samo na trenutak.

Jedan od korisnika Twittera ga je na koncu upitao da li je njegova objava ozbiljna.

“Ne, ovo je davno započeta šala na Twitteru. Neću kupiti niti jedan sportski tim”, na kraju je priznao Musk.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...